فارسی   English   العربی
 
   
 
  هیرسا - مایع ظرفشویی بدون بو , شامپوی سر , شیشه پاک کن , مایع ظرفشویی و سرکه , مضرات ، فرمول ساخت و مواد تشکیل دهنده مایع ظرفشویی , مایع دستشویی برای پوست های حساس , مایع دستشویی کودک , مایع دستشویی خوشبو , مایع دستشویی خارجی , مایع دستشویی مرطوب کننده , مایع ظرفشویی ضد حساسیت  
خانه | گالری تصاویر | مقالات | نظرسنجی | پیوندها | نقشه سایت | درباره ما | تماس با ما
© حقوق کپی برداری برای هیرسا محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا

مقالات


همه گروه ها - سلامت و زیبایی - مهارت های زندگی - شوینده ها

شستن دست ها و مایع دستشویی
بسیاری از مردم تصور می کنند که شستن مرتب دست ها اتلاف وقت است. با این حال آن ها خبر ندارند که دست ما میزبان بسیاری از باکتری ها و ویروس ها است که می تواند باعث ابتلا به بیماری های عفونی شوند.
[مشاهده مقاله]

تمیز کردن ظروف استیل
ظروف و وسایل استیل از پر طرفدارترین جنس و رنگ در لوازم خانگی هستند. بسته به نوع کیفیت و میزان استفاده از این لوازم ممکن است که برخی از آن ها لکه شوند و اگر آن ها را تمیز نکنید به مرور زمان زیبایی و درخشندگی خود را از دست می دهند. دانستن راه های متنوع تمیز کردن و شفاف نگه داشتن این لوازم به شما در حفظ زیبایی آن ها کمک می کند. شما می توانید با توجه به نوع وسیله استیلی که دارید از یکی از موارد زیر برای تمیز و براق نگه داشتن آن کمک بگیرید.
[مشاهده مقاله]

کثیف ترین نقاط خانه
هفته ای چند بار خانه تان را گردگیری و تمیز می کنید؟ چندبار سرویس های بهداشتی منزلتان را می سایید؟ مطمئنید که خانه تان تمیز است؟ با خواندن این مطلب با کثیف ترین نقاط خانه آشنا شوید؛ البته بهترین روش تمیز کردن شان را هم یاد می گیرید.
[مشاهده مقاله]

عوامل موثر بر شست و شو و مکانیزم شویندگی
شویندگی به معنای زدودن چرک و چربی از روی یک سطح جامد می باشد. که با یک محلول در تماس است. عمل شویندگی بستگی به نوع پاک کننده، رفتار مکانیکی ضمن شست و شوی، نوع چرک، سطح مشترک و عوامل دیگر دارد. در مایعات ظرفشویی دسته ای از عوامل مهم در شست و شو ظروف را می توان به شرح زیر نام برد:
[مشاهده مقاله]

4 اشتباه در هنگام شستن دست ها
شستن دست ها به خودی خود بد نیست، مشکل از وقتی شروع می شود که یا راهکارهای قدیمی فراموش شده اند یا روز به روز راهکارهای تازه ای می شنویم. این راهکار ها بعضا عجیب و غریب هستند اما چون طبق آن ها عمل می کنند، ما هم فکر می کنیم باید همین کار را انجام دهیم. در مورد شست و شوی دست هم دقیقا اوضاع به همین منوال است. چهار اشتباهی که ممکن است در مورد شستن دستهایتان اجام دهید را در ادامه می خوانید...
[مشاهده مقاله]

شست و شوی صحیح دست ها
برای دور شدن از بیماری های ویروسی و مسری بهترین روش، شستن دست ها هر چند وقت یکبار است. البته شستن دست ها به توصیه ی مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها حداقل باید بعد از بیست ثانیه کف زدن با صابون باشد.
[مشاهده مقاله]

ویسکوزیته و عملکرد آن در شوینده ها
پاکی و پاکیزگی از دیرباز مدیون شوینده ها و پک کننده هاست، نیازی که روزی با یک قالب صابون برطرف می شد و امروزه حجم وسیعی از محصولات نیز پاسخگوی تمام نیاز یک جامعه نیست. اما از این میان ساختار و ظاهر مناسب یک شوینده مایع، تنها یک مانور تبلیغاتی نیست و رابطه مستقیم با سهولت مصرف و کارآیی آن دارد و برای داشتن چنین خصوصیتی، می توان گفت ویسکوزیته یک عامل مهم است.
[مشاهده مقاله]

کاربرد های مایع ظرفشویی
مایع ظرفشویی، که ماده ای شوینده که معمولا اکثر ما با آن سر و کار داریم، اما شاید ندانیم که ماده ی شگفت انگیز کاربردهایی دیگر به جز شستن ظروف را یدک می کشد.
[مشاهده مقاله]

شامپو و صابون2
در قسمت قبل راجع به تاریخچه، ویژگی های شامپوی مناسب و انواع مو و روش های شست و شوی آن توضیح داده شد. در این بخش می خواهیم به نکاتی که در مورد شامپو و صابون است بپردازیم.
[مشاهده مقاله]

شامپو و صابون1
کلمه شامپو از یک لغت هندی به نام چامپانا به معنای ماساژ دادن گرفته شده است. قبل از پیدایش شامپو به صورت امروزی، مردم برای شست و شوی موی خود از مواد گیاهی مانند: سدر، چوبک، کتیرا و مواد معدنی مانند خاک های سیلیسی استفاده می کردند. ولی صابون متداول ترین شوینده جهت شست و شوی مو بود و به همین علت اولین شامپو ها شامپوهای صابونی بوده اند و کم کم با پیدایش پاک کننده ای مصنوعی مخلوطی از صابون و پاک کننده و بلاخره پاک کننده های خالص عرضه شدند.
[مشاهده مقاله]

حفظ سلامت و زیبایی پوست دست
بعد از صورت، دست هر فرد قابل رویت ترین قسمت بدن اوست، با این حال بیشتر ما مراقبتی که مناسب دست هایمان باشد، انجام نمی دهیم و نسبت به آن بی توجه هستیم. در حالی که پوست ظریف و نازک پشت دست ها زود تر از پوست صورت نشانه های پیری را نشان می دهد.
[مشاهده مقاله]

انواع شوینده صنعتی
جدا نمودن هر نوع آلودگی از یک سطح بخصوص نیازمند مصرف انرژی مکانیکی می باشد که با عملیات سایش تامین می گردد. هر ماده ای که به تنهایی یا در ترکیب با مواد دیگر بتواند بخشی از این انرژی مکانیکی مورد نیاز را با انرژی فیزیک و شیمیایی، جایگزین نماید، تحت عنوان ماده شوینده شناخته می شود. در این مقاله نحوه عملکرد، ویژگی ها و انواع مواد شوینده صنعتی به اختصار مورد بررسی قرار می گیرد.
[مشاهده مقاله]


صفحه : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77]