فارسی   English   العربی
 
   
 
  هیرسا - مایع ظرفشویی بدون بو , شامپوی سر , شیشه پاک کن , مایع ظرفشویی و سرکه , مضرات ، فرمول ساخت و مواد تشکیل دهنده مایع ظرفشویی , مایع دستشویی برای پوست های حساس , مایع دستشویی کودک , مایع دستشویی خوشبو , مایع دستشویی خارجی , مایع دستشویی مرطوب کننده , مایع ظرفشویی ضد حساسیت  
خانه | گالری تصاویر | مقالات | نظرسنجی | پیوندها | نقشه سایت | درباره ما | تماس با ما
© حقوق کپی برداری برای هیرسا محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا

مقالات


همه گروه ها - سلامت و زیبایی - مهارت های زندگی - شوینده ها

اسید سولفونیک
اسید سولفونیک با فرمول شیمیایی HSO3R و شکل ظاهری مایع قهوه ای رنگ و دارای دو گرید صنعتی و آزمایشگاهی می باشد. این ماده در صنعت و بازار با نام های سولفانیلیک اسید، پی آمینو اسید سولفونیک اسید، آنیلین پی سولفونیک اسید، LABS و ... شناخته می شود.
[مشاهده مقاله]

سدیم لوریل اتر سولفات
تگزاپون یا تگزاپن که نام تجاری سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) است. ماده فعال سطحی که به صورت خمیری نیمه شفاف، سفید یا زرد رنگ است؛ بوی ملایمی دارد و با غلظت های 30 و 70 درصد یافت می شود. این ماده از جمله مواد فعال سطحی آنیونی یا سورفکتانت آنیونی است.
[مشاهده مقاله]

جاهایی که نباید از مایع ظرفشویی استفاده کرد
مایع ظرفشویی یکی از وسایل ضروری و مهم در آشپزخانه ها بوده که می تواند گرد و غبار و چربی ها را از روی سطوح پاک کند. اما بخش ها سطوحی وجود دارند که نمی توان برای پاک کردن آن ها از مایع ظرفشویی استفاده کرد.
[مشاهده مقاله]

عوارض استفاده نادرست از شوینده ها
زنان به عنوان مدیر امور داخلی خانه، بیشترین مسیولیت را در نظافت منزل بر عهده دارند. شاید به همین دلیل بیشتر موارد مسمومیت خانگی مربوط به زنان است. آسیب های بهداشتی هنگام استفاده از مواد شوینده ممکن است در کوتاه مدت اثر چندانی نداشته باشد، اما در بلند مدت مشکلات ریوی،پوستی، عوارض چشمی و آلرژی های مختلف تا سرطان را به همراه دارد.
[مشاهده مقاله]

ویژگی های مایع ظرفشویی مناسب
مایع ظرفشویی باید قدرت پاک کنندگی بالایی داشته باشد، به خاطر کاربرد مخلوطی از سورفکتانت های آنیونیک، کاتیونیک و آمفوتریک در فرمول شیمیایی مایع ظرفشویی، چربی ها و چرک ها سریع و کامل از روی سطوح پاک می شوند.
[مشاهده مقاله]

عوامل موثر بر شست و شو و مکانیزم شویندگی
شویندگی به معنای زدودن چرک و چربی از روی یک سطح جامد می باشد. که با یک محلول در تماس است. عمل شویندگی بستگی به نوع پاک کننده، رفتار مکانیکی ضمن شست و شوی، نوع چرک، سطح مشترک و عوامل دیگر دارد. در مایعات ظرفشویی دسته ای از عوامل مهم در شست و شو ظروف را می توان به شرح زیر نام برد:
[مشاهده مقاله]

ویسکوزیته و عملکرد آن در شوینده ها
پاکی و پاکیزگی از دیرباز مدیون شوینده ها و پک کننده هاست، نیازی که روزی با یک قالب صابون برطرف می شد و امروزه حجم وسیعی از محصولات نیز پاسخگوی تمام نیاز یک جامعه نیست. اما از این میان ساختار و ظاهر مناسب یک شوینده مایع، تنها یک مانور تبلیغاتی نیست و رابطه مستقیم با سهولت مصرف و کارآیی آن دارد و برای داشتن چنین خصوصیتی، می توان گفت ویسکوزیته یک عامل مهم است.
[مشاهده مقاله]

شامپو و صابون2
در قسمت قبل راجع به تاریخچه، ویژگی های شامپوی مناسب و انواع مو و روش های شست و شوی آن توضیح داده شد. در این بخش می خواهیم به نکاتی که در مورد شامپو و صابون است بپردازیم.
[مشاهده مقاله]

شامپو و صابون1
کلمه شامپو از یک لغت هندی به نام چامپانا به معنای ماساژ دادن گرفته شده است. قبل از پیدایش شامپو به صورت امروزی، مردم برای شست و شوی موی خود از مواد گیاهی مانند: سدر، چوبک، کتیرا و مواد معدنی مانند خاک های سیلیسی استفاده می کردند. ولی صابون متداول ترین شوینده جهت شست و شوی مو بود و به همین علت اولین شامپو ها شامپوهای صابونی بوده اند و کم کم با پیدایش پاک کننده ای مصنوعی مخلوطی از صابون و پاک کننده و بلاخره پاک کننده های خالص عرضه شدند.
[مشاهده مقاله]

انواع شوینده صنعتی
جدا نمودن هر نوع آلودگی از یک سطح بخصوص نیازمند مصرف انرژی مکانیکی می باشد که با عملیات سایش تامین می گردد. هر ماده ای که به تنهایی یا در ترکیب با مواد دیگر بتواند بخشی از این انرژی مکانیکی مورد نیاز را با انرژی فیزیک و شیمیایی، جایگزین نماید، تحت عنوان ماده شوینده شناخته می شود. در این مقاله نحوه عملکرد، ویژگی ها و انواع مواد شوینده صنعتی به اختصار مورد بررسی قرار می گیرد.
[مشاهده مقاله]

مایع ظرفشویی
مایع ظرفشویی که در اصطلاح عامیانه به آن ریکا (نام تجاری یک مایع ظرفشویی متداول) گفته می شود مایعی شوینده است که برای شستن ظروف از آن استفاده می شود. این ماده کف زاست که برای زدودن چربی و اضافات مواد غذایی از روی ظروف طراحی شده است. نوع دیگری از آن وجود دارد که برای شستن ظروف درون ماشین ظرفشوی طراحی شده است.
[مشاهده مقاله]

شوینده ها و محیط زیست
رشد فزاینده ی جهان، مشکلات عمده ای را در ارتباط با پاکیزه نگاه داشتن زمین ایجاد کرده است. نگرانی درباره تامین بهداشت و رفع آلودگی های ناشی از صنعت که حیات و سرنوشت زمین را به مخاطره خواهند افکند برنامه ریزی های جدی را برای تغییر و بهبود شرایط زندگی طلب می کند. در سال هلی اخیر با پیدایش بیماری های عفونی فراموش شده ای مانند سل و تداخل آن با ایدز، اهمیت مصرف محصولات بهداشتی بیش از پیش مشخص شده است. گسترش بیش از حد صنایع صابون و شوینده ها در جهان علیرغم دارا بودن جنبه های مثبت فراوان آلودگی های نوینی را به محیط زیست وارد کرده و موجب توجه مسئولان محیط زیست می شود.
[مشاهده مقاله]


صفحه : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55]