فارسی   English   العربی
 
   
 
  هیرسا - مایع ظرفشویی بدون بو , شامپوی سر , شیشه پاک کن , مایع ظرفشویی و سرکه , مضرات ، فرمول ساخت و مواد تشکیل دهنده مایع ظرفشویی , مایع دستشویی برای پوست های حساس , مایع دستشویی کودک , مایع دستشویی خوشبو , مایع دستشویی خارجی , مایع دستشویی مرطوب کننده , مایع ظرفشویی ضد حساسیت  
خانه | گالری تصاویر | مقالات | نظرسنجی | پیوندها | نقشه سایت | درباره ما | تماس با ما
© حقوق کپی برداری برای هیرسا محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا

گیاه آلوئه ورا


اسامی دیگر گیاه آلوئه ورا صبر زرد، صبر تلخ یا شاخ بزی است که در استان بوشهر با نام های محلی گل سگله، گل قبر یا چادروا شناخته می شود. این گیاه با نام های دیگر لاله بیابان، گیاه جاودانگی، گیاه داروئی و گیاه ملکه شناخته می شود. در تایلند آلوئه ورا را دم کروکودیل و در اندونزی زبان کروکودیل می نامند.

نقاشی هایی از صبر زرد بر روی کنده کاری های دیوارهای معابد مصری دیده شده است. این معابد در هزاره چهارم قبل از میلاد بنا شده است. صبر زرد را که گیاه جاودانگی نام گرفته بود، به هنگام خاک سپاری برای فراعنه هدیه می آوردند. کتاب"The Egyp Tian Book of Remedis" هزار و پانصد سال قبل از میلاد مسیح از کاربرد گیاه صبر زرد در درمان عفونت ها، معالجه پوست و تهیه دارو های ملین سخن گفته است. "دیسکورید" فیزیکدان یونانی، در سال 74 پس از میلاد صبر زرد را جهت التیام زخم، جلوگیری از ریزش مو، درمان زخم های دستگاه تناسلی و معالجه هموروئید مفید دانست.

بازرگانان عرب، در قرن ششم بعد از میلاد، این گیاه را به آسیا آوردند و اسپانیایی ها آن را در قرن شانزدهم از منطقه مدیترانه به بر جدید (World New) بردند. در عصر جدید (1930) مصرف کلینیکی صبر زرد به منظور درمان التهاب پوست ناشی از اشعه ایکس آغاز شد.

ترکیبات آلوئه ورا

گیاه آلوئه ورا حدود99 تا 99.5 درصد آب دارد و PH آن 4.5 است.

باقیمانده مواد آن شامل 75 ترکیب مختلف است که شامل ویتامین ها، نمک های غیر آلی، مواد معدنی، آنزیم ها، قندها، ترکیبات فنولیک، آنتراکینون ها،لیگنین ها، ساپونین ها، استرول ها، آمینو اسیدها، سالیسیلیک اسید، کلسیم اکسالات، امورین، باربالوئین،سولفات ها، تانن ها و استروئیدها است که به شرح در ذیل توضیح داده شده است:

ویتامین ها:

این گیاه سرشار از ویتامین های Folic Acid, E, C, B12, B6, B5, B3, B2, B1, A, D می باشد.

آنزیم ها

آنزیم هایی نظیر آمیلاز و لیپاز که برای کاهش چربی و قند خون مفید اند، در این گیاه موجود است.

ترکیبات معدنی

گیاه آلوئه ورا دارای سدیم،کلسیم، منیزیم، منگنز، روی، مس، کروم، ید، فسفر و آهن می باشد که همگی برای متابولیسم سلامتی بسیار حیاتی می باشند.

قندها

از قند های موجود در این گیاه مونو و پلی ساکارید ها نظیر گلیکوز و مانوز را می توان نام برد.

ساپونین ها

این گونه مواد صابونی حدودا به میزان 3% در ژل آلوئه ورا موجود است و به طور طبیعی خاصیت پاک کنندگی دارد و علاوه بر آن، دارای خواص ضد قارچی و ضد میکروبی نیز می باشد.

سالیسیلیک اسید

این ماده خواصی مانند آسپرین داشته و ضد التهاب می باشد و خواص آنتی باکتریالی نیز دارد.

آمینو اسیدها

ژل آلوئه ورا حاوی 20 تا 30 آمینو اسید مورد نیاز انسان است و جالب توجه است که بدن انسان هم قادر به ساختن حدود 7 تا 8 نوع از این آنزیم های ضروری نمی باشد.

آلونین و امودین

این مواد خاصیت آنتی ویروسی دارند.

Lignin

به خودی خود این ماده بی اثر است و فقط تاثیر نفوذ پذیری دارد و باعث می شود مواد مغذی آلوئه ورا جذب پوست شده و راحت تر نفوذ کنند.

کاربرد های آلوئه ورا

کاربردهای آلوئه ورا به طور کلی عبارتند از:

* عامل ضد فساد

* ترمیم کننده جراحت

* ضد اکسنده

آلوئه ورا به شکل های مختلف اعم از مایع، ژل، پودر، کرم، لوسیون، کپسول، عصاره و نوشیدنی مورد مصرف قرار می گیرند.

ژل خالص آن شفاف بدون چسبندگی، بی بو و دارای قدرت جذب بالا می باشند. این گیاه مصرف زیبایی داشته و در نرم کننده ها، صابون ها و شامپوها مورد استفاده قرار می گیرد.

فواید گیاه آلوئه ورا بر روی پوست

* مفید برای پوست های خشک

* کمک در بهبود سوختگی، گزش حشرات، تاول ها و واکنش های حساسیتی

* کمک به حفظ سلامت پوست

* کمک به حفظ قوام پوست

*روغن آلوئه ورا می تواند پوست خشک را براق و درخشنده کند

* کمک به درمان اگزما، سوختگی، پسوریازیس، التهاب های پوستی و زخم ها

* کاربرد عالی در حفظ رطوبت پوست و افزایش خاصیت انعطاف پذیری با اکسیژن رسانی به سلول هایی که باعث افزایش استحکام و قدرت بافت سازی می شود.

* عصاره آن در محصولات آرایشی به عنوان کرم های ضد چروک، ماسک های پوستی، رژلب استفاده می شود

* کمک به جلوگیری از پیری پوست

* کمک به برطرف کردن لکه های تیره پوست و کاهش پیگمان های پوستی

خواص درمانی و ترمیمی آلوئه ورا

درمان التهابات پوستی، اگزما، سوختگی، نیش حشرات، زخم ها، عفونت های پوستی، درمان آکنه، تحریک سلول های پوست و بازسازی آن ها، بهبود آفتاب سوختگی، کمک به رفع خشکی و ترک پوست و نرمی و شفافیت آن، جلوگیری از ایجاد چین و چروک پوست، از بین برنده دانه های سیاه پوست و کاهش حساسیت های پوستی، درمان سرطان، درمان تنگی نفس، پایین آورنده قند خون، درمان عفونت های زنانه، درمان تبخال، استفاده به عنوان ژل اصلاح، کاهش آبریزش بینی، کاهش درد آرتروز و رماتیسم و ... از آلوئه ورا به عنوان تمیز کننده مو نیز استفاده می شود. این گیاه موهای آسیب دیده را ترمیم کرده، چربی پوست را کاهش می دهد و پوست سر را مرطوب نگه می دارد. ژل آلوئه ورا باعث تحریک رشد مو می شود و از کچلی جلوگیری می کند و زیبایی طبیعی را به مو بر می گرداند. ژل این گیاه را به کف سر بمالید و سی دقیقه صبر کنید و سپس بشویید. این ژل نه تنها باعث از بین رفتن شوره سر می شود، بلکه به درمان نوعی کچلی به نام"soborrhie" نیز کمک می کند. این نوع کچلی به علت چربی زیاد پوست ایجاد می شود و عوامل طبیعی همچون گرما، سرما، تغذیه و باد های خشک باعث نازکی مو شده و مو می ریزد و با استفاده از ژل آلوئه ورا میزان PH کف سر تنظیم شده و چربی پوست کاهش می یابد و همچنین باعث ضخیم شدن مو نیز خواهد شد. البته توجه داشته باشید که اگر دلیل کچلی مو، مسائل ژنتیکی باشد آلوئه ورا تاثیر چندانی نخواهد داشت.

پلی ساکارید موجود در آلوئه ورا می تواند به عنوان یک مرطوب کننده نیز عمل کرده و پوست را هیدراته و فیبرهای الاستین و کلاژن می سازد که این فیبرها به از بین رفتن چین و چروک کمک می کنند.

پس از کشف تاثیرات مفید و معجزه گر، گیاه آلوئه ورا برای بهبود آفتاب سوختگی، بریدگی ها و تحریکات پوستی و بسیاری از مشکلات و ناراحتی های دیگر، این بار محققان به قدرت شفا یخش این گیاه در بهبود مشکلات و دندان و لثه پی برده اند.

به گفته پژوهشگران، آلوئه ورا برای تمیز کردن و تسکین دندان ها و لثه ها مفید است و همچنین می توان در خمیر دندان ها به عنوان ماده موثر برای مقابله با پوسیدگی های دندانی از این گیاه استفاده کرد.